Määräaikaiskatsastus

Meillä katsastat mukavasti henkilö- ja pakettiautot, nelipyörät ja kevyet nelipyörät, matkailuautot ja -vaunut sekä perävaunut. Kun tulet katsastukseen, tarvitset mukaan vain rekisteröintitodistuksen, joka kulkee mukana autossasi (mikäli paperinen versio) sekä noin 15 minuuttia aikaasi – istuudu alas ja nauti kahvit. Henkilö- ja pakettiautojen sekä nelipyöräisten määräaikaiskatsastus on edullisinta ja vaivattominta varata verkossa. Muiden ajoneuvojen katsastustarpeissa jätä soittopyyntö tai soita meille!

Siirry ajanvaraukseen

Miksi katsastus?

Määräaikaiskatsastus on tarpeellista, jotta maanteillä liikkuvat autot olisivat turvallisia muulle liikenteelle ja että autojen ympäristöhaitat olisivat minimaaliset. Samalla tarkastamme että verot ja muut maksut on suoritettu.

Katsastuksessa määrätyt korjauskehotukset tallennetaan ajoneuvotietojärjestelmään ja ne tulostuvat todistukselle. Korjauskehotukset poistuvat todistukselta seuraavassa määräaikaiskatsastuksessa, jos viat on korjattu.

Milloin katsastamaan?

Voit tarkistaa autosi katsastusaikavälin rekisteröintitodistuksen teknisestä osasta. Aikaväli on neljä kuukautta ennen autosi käyttöönottopäivää, jonka aikana katsastuksen voi suorittaa milloin vain. Katsastusaikaväli pysyy seuraavanakin vuotena samana huolimatta siitä milloin tänä vuonna käytät autosi katsastuksessa.

Maksimissaan 3500 kg painavat autot tulee katsastaa 3 ja 5 vuoden iässä sekä sen jälkeen vuosittain. Yli 3500 kg painoiset autot katsastetaan vuosittain.

Kysy vapaita aikoja!

Palvelemme mielellämme kaikissa katsastustarpeissa. Tiedustele lisää helposti tällä lomakkeella. Olemme pian yhteydessä!

Soitamme sinulle

Jätä numerosi meille, niin palaamme sinulle heti kun mahdollista!